Afvalvrije school

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende

Onze jeugd heeft de toekomst en vindt duurzaamheid logisch en belangrijk. Daarom hebben we voor scholen een aanpak ontwikkeld om AFVALVRIJ te worden.

AFVALVRIJE School

AFVALVRIJ worden betekent

  1. Afval scheiden want gescheiden afval wordt milieuvriendelijker verwerkt dan restafval.

  2. Afval verminderen zodat de totale hoeveelheid afval afneemt.

  3. Afvaleducatie: educatie en opvoeding van de moderne wereldburger.

Met als resultaat milieuwinst en lagere afvalkosten. Met enthousiaste leerlingen en medewerkers als resultaat. Stopmijnafval kan de school helpen om op eigen tempo stappen te zetten.

 

 

Voor het afval scheiden levert Stopmijnafval afvalstickers, waar nodig afvalbakken en zakken en wij zorgen voor de afvalinzameling. Voor afval verminderen laten we u regelmatig zien welke verminderingsmaatregelen u kunt nemen om verder AFVALVRIJ te worden. En voor de leerkrachten en leerlingen stellen we een kant en klaar digitaal educatiepakket beschikbaar.

Wanneer u meedoet aan onze AFVALVRIJ beweging dan ontvangt u van ons jaarlijks een logo als raamsticker en digitaal voor op uw website.

Honderden scholen zijn al bezig met AFVALVRIJ. En met veel succes.

Danielsschool in Soest
¨Hele korte lijnen en directe actie naar aanleiding van een intakegesprek. Geen poespas of tijdverslindende lessen of toneelstukken die als introductie gegeven moeten worden. Gewoon no nonsense, eerlijk en transparant. We besparen ook nog en dat is een leuke bijkomstigheid. En alles wordt keurig netjes geregeld.¨

Nieuwe Baarnsche School in Baarn
¨Vanaf de start een prettige professionele samenwerking. Enthousiaste bevlogen contactpersoon met oog voor het grote geheel en de persoonlijke zaken. Begonnen op 1 basisschool in Baarn en inmiddels doen alle scholen mee. Stopmijnafval is de toekomst.

Meer weten?
Is het ook interessant voor jullie school?

Neem dan eens een kijkje naar de

Online training AFVALVRIJE School en Servicedesk AFVALVRIJE School

© 2015 - 2017 Stopmijnafval.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel