Afvalvrije kinderopvang

Artikel 1 van 6 Volgende

Ouders en leidsters vinden duurzaamheid logisch en belangrijk. Daarom hebben we voor kinderdagverblijven een aanpak ontwikkeld om AFVALVRIJ te worden.

AFVALVRIJ Kinderdagverblijf

AFVALVRIJ worden betekent

  1. afval scheiden want gescheiden afval wordt milieuvriendelijker verwerkt dan restafval.

  2. afval verminderen zodat de totale hoeveelheid afval afneemt.

AFVALVRIJ worden zorgt voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en enthousiaste klanten en medewerkers. En betekent dat Stopmijnafval jullie helpen om op eigen tempo stappen te zetten.

Stopmijnafval neemt je alle zorgen uit handen. Voor het afval scheiden leveren we afvalstickers, waar nodig afvalbakken en zakken en wij zorgen voor de aanpassingen in de afvalinzameling. Regelmatig laten we zien welke verminderingsmaatregelen jullie kunnen nemen om verder afvalvrij te worden.

Tientallen kinderdagverblijven zijn al bezig met AFVALVRIJ. En met veel succes. Is het ook interessant voor jullie kinderdagverblijf? Neem dan contact met ons op.

Kids voor Kinderen Kinderopvang in Hilversum

 ¨Stopmijnafval.nl werkt voor ons snel, duidelijk en met één goed doel voor ogen: Afval verminderen! Wij zijn hier als kinderopvangorganisatie erg blij mee. Met 2 vestigingen in Baarn en Hilversum hebben we in amper een half jaar tijd ons restafval enorm te laten krimpen! Een goed resultaat voor het milieu en de portemonnee!¨
Via Feedback Company

 

© 2015 - 2017 Stopmijnafval.nl | sitemap | rss