Pakket Eneloop oplaadbare batterijen

Vorige Artikel 4 van 15 Volgende
€ 31,95 (inclusief 21% BTW)

Oplaadbare batterijen hebben een grote positieve milieuimpact en zorgen voor een flinke besparing en meer gemak in vergelijking met wegwerpbatterijen.

Oplaadbare batterijen zijn de laatste jaren door gebruik van dezelfde batterijtechnologie die in mobiele telefoons en elektrische auto's gebruikt wordt flink verbeterd in de snelheid van het opladen en het aantal keer dat ze op te laden zijn.

Milieu

We gebruiken in Neerland nog massaal wegberpbatterijen en Recyclingnetwerk.org geeft aan dat meer dan 2/3 van de batterijen wordt verbrand of rondzwerft. Dit is een ramp voor het milieu. Gebruik van 1 oplaadbare batterij voorkomt tijdens de levensduur ruim 50 kg aan chemisch afval.

Geld besparen

Oplaadbare lithium AA en AAA batterijen zijn voor de aanschaf 4-6 x duurder dan een wegwerpbatterij maar dit wordt ruimschoots terugverdiend in het gebruik van de batterij. Omdat de batterij 2100 x op te laden is, betekent dat iemand per batterij

  • 2100 keer minder wegwerpbatterijen hoeft te kopen.
  • De besparing per batterij kan oplopen tot €1500,-, namelijk 2100 x €0.75 (gemiddelde prijs eenmalige batterij).

Het scheelt ook tijd om de batterijen weer opnieuw te moeten kopen.

Het is dus de eerste keer een investering maar het scheelt daarna dus veel tijd, geld en afval.

Kwaliteit
Eneloop batterijen zijn de beste oplaadbare batterijen die er bestaan. Geproduceerd door Panasonic. Bekijk het filmpje waarin ze worden getest en vergeleken.

Snellader

De batterijen kunnen in een handige compacte plug-in oplader die direct in het stopcontact kan en waarin 4 batterijen tegelijk kunnen worden opgeladen. Deze kun je bijbestellen in het pakket.

Kies je pakket

Je kunt een keuze maken uit 4 pakketten

1) 8 x AA en 8 x AAA

2) 8 x AA en 8 AAA inclusief een snelllader voor 8 batterijen per laadbeurt.

3) 16 x AAA

4) 16 x AA

 

 

 

© 2015 - 2018 Stopmijnafval.nl | sitemap | rss