Vorige Artikel 3 van 3 Volgende

Crowdfunding Luierrecycling Huishoudens

€ 2,50

UPDATE

Sluitingsdatum was zondag 8 januari en het streefbedrag is gehaald.

Wij willen alle donateurs ontzettend bedanken. Door jullie  hebben we als stichting Luierrecycling Nederland de KANS en de STEM om in 2017 door te gaan en de druk op te voeren.
 

Doneren blijft mogelijk en kan hierboven vanaf € 2,50 met IDEAL.

Begin 2016 is de proef luierrecycling opgestart vanuit de overtuiging dat er wat moet gebeuren om de 1000.000.000 babyluiers per jaar in Nederland niet meer in de verbrandingsoven te laten verdwijnen.

Wij hebben veel lobbywerk verricht om de boel in Nederland in beweging te krijgen want luierrecycling bestond tot 2007 maar het gebeurt niet meer. We hebben de staatssecretaris, de afvalbedrijven, de luierfabrikanten en de gemeenten wakker geschud. En de stichting Luierrecycling Nederland is uitgebreid tot 4 personen. Een eerste verwerkingsproef is in zicht!

Tegelijkertijd is het zoeken naar geld. In 2016 hebben we als vrijwilligers er veel (onbetaalde) tijd erin gestoken. Dat is zonder geld in 2017 niet mogelijk. Daarom hebben we gekeken hoe we iedereen die belang heeft bij luierrecycling een kleine bijdrage kunnen vragen. Met het verzamelde bedrag kunnen we kantoorkosten (20%),  reiskosten (20%), communicatie (20%) en een bescheiden vergoeding (40%) ontvangen voor de uren die we als team er in stoppen. 

 

Doneren kan boven op deze pagina en door te betalen met IDEAL.

Ontzettend bedankt.

Team Luierrecycling Nederland

© 2015 - 2018 Stopmijnafval.nl | sitemap | rss