M&M Containers

Vorige Artikel 4 van 18 Volgende

Mark en Marjon Burgers zijn opgegroeid in de afvalbranche. Ze werkten beide jarenlang in het familiebedrijf van hun ouders. En deden ook daarna veel ervaring op in de afvalbranche. Marjon op het gebied van administratie en service. Haar broer Mark als logistiek planner, productmanager en accountmanager. In 2013 namen Mark en Marjon A&T in Wijchen over. Zo konden ze hun passie voor afval en hun klantgerichtheid vormgeven in een eigen bedrijf: M&M Containerservice.

M&M Containerservice biedt maatwerk. Dat is het voordeel van onze korte lijnen en flexibiliteit. We bekijken graag hoe iets efficiënter of voordeliger kan. Juist dat maakt de samenwerking met M&M Containerservice voor u als klant zo aangenaam.
We verwerken of bewerken alle afvalstromen op onze eigen locatie. En we sorteren het afval, zodat het weer als grondstof gebruikt kan worden. Ruim 92% van uw afval krijgt op die manier een nieuw leven. Bijvoorbeeld als boekenkast of compost. Zo werken we samen met u aan een beter milieu!

Afspraak is afspraak bij M&M Containerservice. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.
We vinden het belangrijk om onze klanten persoonlijk te kennen. Ons team van vaste medewerkers staat voor kwaliteit en betrokkenheid. Niks eindeloos doorverbinden of vragen naar de juiste persoon. Wij weten snel wie u bent. Voor service en klantvriendelijkheid bent u bij ons aan het juiste adres.

© 2015 - 2020 STOPMIJNAFVAL - Goed bezig! | sitemap | rss