Dopper drinkfles

Vorige Artikel 3 van 18 Volgende
€ 12,50 (inclusief 21% btw)
Aantal

Afval scheiden is goed maar afval minderen nog veel beter. Minder afvalzakken, minder bakken, minder milieuschade en minder kosten zijn dan nodig om het afval op te halen en te verwerken.

Met de speciale Dopper actie (de meest populaire drinkbeker van het moment) is het mogelijk om het afval van een school, kantoor of kinderdagverblijf al met 50% te verminderen.

Wat houdt de actie in?

De Drinkbeker actie is interessant voor scholen, kinderdagverblijven, kantoren enzovoort die organisatiebreed impact willen maken met het verminderen van hun afval.

Want

  1. De kleuren van de Drinkbeker kunnen we mixen. Hierdoor is het mogelijk dat iedereen een unieke Drinkbeker krijgt.
  2. Wij kunnen helpen met de maatregel en communicatie om plastic verpakkingen binnen jullie organisatie te voorkomen. 
  3. Het is mogelijk om de Dopper te bedrukken of bestickeren met een logo of boodschap naar keuze. Dit kan vanaf 30 stuks.

Voorbeeld

Meer informatie over de Dopper

De Dopper is een duurzame drinkfles geschikt voor verschillende doeleinden bijvoorbeeld voor op kantoor, sportschool of bij het wandelen met als doel het verminderen van het gebruik van door een fabriek gevulde waterflesjes. De Dopper is voor het grootste gedeelte gemaakt van gerecyclede materialen en is vrij van de schadelijk stof BPA. De Dopper is onbeperkt bruikbaar en eenvoudig schoon te maken (geschikt voor de vaatwasser). De bovenkant kan eraf en wanneer omgedraaid heb je een glaasje!

Afmeting van de Dopper

Afmetingen: 24 cm hoog en een diameter van 6 cm.

100% vaatwasmachinebestendig. Er past een kleine halve liter in. De Dopper is ontworpen door Rinke van Remortel.

Simavi

Dopper draagt 10% af aan stichting Simavi, een internationale gezondheidsorganisatie die al meer dan 80 jaar aan projecten werkt ter bevordering van veilig drinkwater in de armste landen op de wereld. Schoon drinkwater is namelijk lang niet overal zo vanzelfsprekend als hier in Nederland.

Gratis watertappunten

Op de website van de Dopper is een overzicht te vinden van locaties waar iedereen gratis een beetje water mag tappen. Tevens smartphone-apps beschikbaar en de mogelijkheid om zelf een locatie toe te voegen.

© 2015 - 2020 STOPMIJNAFVAL - Goed bezig! | sitemap | rss