Werksessie Luierrecycling

Vorige Artikel 3 van 10 Volgende
€ 125,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

In 2016 is de stichting Luierrecycling Nederland opgericht. Het doel van de stichting is het (stapsgewijs) bevorderen van de recycling van luiers en incontinentiemateriaal in Nederland waarbij we geloven dat het organiseren van gescheiden inzameling tot urgentie zal leiden.

Deze werksessie is enerzijds bedoeld om gemeenten bij te praten over onze aanpak over de mogelijkheden voor inzameling en verwerking en anderzijds om uw vooruitstrevende gemeente aan te laten haken bij dit duurzame(re) alternatief.

Voor wie?

Gemeenten en gemeentelijke afvalbedrijven die zich willen verdiepen in de mogelijkheden om aan te haken op het inzamelnetwerk van Luierrecycling Nederland en daarmee bij te dragen aan de opstart van de recyclingmogelijkheden in Nederland.

Wat kost het?

Deelname aan de werksessies is kosteloos voor gemeenten die supporter zijn van de stichting. Voor andere gemeenten vragen we een bijdrage aan deze werksessie(s). U kunt zich aanmelden door bovenaan deze pagina tickets te bestellen of een e-mail te sturen naar info@stopmijnafval.nl.

Deelnemers / Supporters

Gemeenten die zich als supporter aan de stichting hebben verbonden, zijn Baarn, Capelle aan den IJssel, Grootegast, Hengelo, Landgraaf, Leek, Leiderdorp, Leusden, Marum, Noordoostpolder, Opmeer, Soest, Tholen, Waterland, Winsum, Zuidhorn.

Daarnaast zijn er nu zo’n +/- 500 kinderdagverblijven en enkele zorginstellingen betrokken bij ons initiatief. Dit aantal neemt gestaag toe.

Datum en locatie

Vrijdag 21 juni 2019 van 10-12 uur. Ik kan niet, wanneer is de volgende keer?
Deze werksessie wordt gehouden in Baarn.
U ontvangt de praktische details na aanmelding.

© 2015 - 2019 STOPMIJNAFVAL - Goed bezig! | sitemap | rss