BinBang 1,2,3 of 4 laags afvalbak

Vorige Artikel 3 van 8 Volgende
€ 64,95 (inclusief 21% btw)

De BinBang is ontworpen om een mooie en praktische oplossing te bieden voor afvalscheiding. Doordat de bins stapelbaar zijn heb je maar weinig oppervlakte nodig voor je afvalsysteem. Plaats de stapelbak op een handige plek zonder veel ruimte verlies en zonder rommelig aangezicht.

Met behulp van de hendels kun je de binnenemmers eenvoudig uit de bak tillen om je afval zo mee te nemen naar de container of kliko buiten. De hendels zijn beschikbaar in diverse kleuren zodat je deze kunt afstemmen op jouw interieur of de stromen die je in de bak scheidt. Ook kun je iedere bin opdelen in twee compartimenten, door twee zakken in de binnenemmer te bevestigen.

De BinBang is gemaakt van gerecycled plastic en wordt op een sociale werkplaats in elkaar gezet.

Afmetingen: b 32,0 cm | h 108,0 cm | d 39,0 cm.

Kleuren hendels
Welke kleuren hendels wil je? Geef in dan de opmerkingen bij de bestelling de kleuren van de hendels door. Bij 4 lagen worden standaard de volgende kleuren meegestuurd: Blauw, Groen, Rood (oranje) en Wit.

Bovenplank
Voor op de bovenste laag, kun je voor een mooie afwerking nog kiezen voor een Vurenhouten Plank of Bamboe plank. Voeg deze apart toe aan de winkelwagen.

© 2015 - 2019 STOPMIJNAFVAL - Goed bezig! | sitemap | rss