Demo 3D printen

Vorige Artikel 15 van 19 Volgende
€ 150,00 (inclusief 21% btw)

Bij  STOPMIJNAFVAL is het mogelijk om een 3d printer te huren. Hierdoor kun je als bedrijf of school nieuwe producten printen van afvalplastic. Als demonstratie. Wij leveren de meest gebruiksvriendelijke 3d printer van dit moment (van Ultimaker) inclusief een duidelijke instructie. Ook leveren we er filament bij (draad voor de 3d printer) van gerecycled plastic. 

Hoe werkt het?

Je sluit het apparaat aan op het stopcontact. Je selecteert een ontwerp en de printer start met printen en stop automatisch als het ontwerp klaar is.

De 3d printer is vanaf 1 dag te huur. Voordat de printer arriveert, is het al mogelijk om met de ontwerpsoftware op een eigen computer aan de slag te gaan en om bestaande ontwerpen op het internet te vinden. Een ontwerp wat wij hebben klaargezet kan ook.

De printer wordt ´s ochtend vroeg of de dag ervoor geleverd en wordt plug & play aangeleverd. Jullie kunnen dus meteen starten met printen.  

Interesse? De 3d printer is hierboven te bestellen. Na de bestelling, nemen we contact op om de huurperiode in te plannen.

Vragen of suggesties, neem dan contact met ons op.

© 2015 - 2020 STOPMIJNAFVAL - Goed bezig! | sitemap | rss