Oplaadbare batterijen

Vorige Artikel 11 van 19 Volgende
€ 1,99 (inclusief 21% btw)

Hier kun je oplaadbare batterijen van topkwaliteit kopen. De batterijen zijn 2100 x oplaadbaar en blijven gegarandeerd goed. Oplaadbare batterijen zijn makkelijker, besparen geld en zijn veel beter voor het milieu in vergelijking met wegwerpbatterijen.

Oplaadbare batterijen zijn de laatste jaren door gebruik van dezelfde batterijtechnologie in mobiele telefoons en elektrische auto's flink verbeterd.

Makkelijk
Het is altijd een vervelend moment als batterijen leeg zijn en je weer naar de winkel moet. Met oplaadbare batterijen heb je dat niet meer, je laadt ze gewoon weer op.

Milieu
Meer dan 2/3 van de niet oplaadbare batterijen wordt verbrand of zwerft rond. Dit is een ramp voor het milieu. Het gebruik van 1 oplaadbare batterij voorkomt uiteindelijk ruim 50 kg aan gevaarlijk afval.

Geld besparen
Oplaadbare batterijen zijn wat duurder dan een wegwerpbatterij maar dit verdien je ruimschoots terug. Omdat de batterij 2100 x op te laden is, betekent dat iemand per batterij

  • 2100 keer minder wegwerpbatterijen hoeft te kopen.
  • De besparing per batterij kan oplopen tot €1500,-, namelijk 2100 x €0.75 (gemiddelde prijs wegwerpbatterij).

Kwaliteit
Stopmijnafval levert alleen topkwaliteit batterijen. Eneloop batterijen van Panasonic zijn de beste oplaadbare batterijen die er bestaan. Uiteraard gebruiken we ze zelf ook. Bekijk het filmpje waarin ze worden getest en vergeleken.

Snellader

De batterijen kunnen in een handige compacte plug-in oplader die direct in het stopcontact kan en waarin 4 batterijen tegelijk kunnen worden opgeladen. Deze kun je er meteen bij bestellen.

© 2015 - 2020 STOPMIJNAFVAL - Goed bezig! | sitemap | rss