Verpakkingsvrije Santas koffie

Vorige Artikel 14 van 19 Volgende
€ 109,95 (inclusief 9% btw)
Aantal

Het unieke statiegeldconcept van Santas helpt bedrijven bij het behalen van hun doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en afvalvrij. Je ontvangt een krat met daarin 2 blikken die je telkens weer omwisselt bij het brengen van nieuwe koffie. Hierdoor verbruik je geen verpakkingen.

En natuurlijk is het de betere koffie. Santas biedt koffiesoorten aan voor vier verschillende zetmethoden; standaard maling, snelfilter, Fresh Brew & bonen. Deze zijn terug te vinden in 8 verschillende melanges. Waarbij er 3 specifiek gericht zijn aan de horeca; Melange No 12, Melange No 17 & Melange No 19.

Gedreven vanuit passie, trots en kennis mêleert Santas de lekkerste koffies voor horeca, het MKB en grootzakelijk. Santas opereert vanuit het hart van de Rotterdamse haven en is gevestigd in het monumentale pand; de Vertrekhal Oranjelijn. Hier komen de ruwe koffiebonen per schip bij ons binnen, die vervolgens extra langzaam geroosterd worden in authentieke trommelbranders.

Naast hun primaire ambacht proberen ze tevens zorg te dragen voor mens & milieu. Natuurlijk zijn ze Fairtrade (Max Havelaar), Bio (Skal) en MVO gecertificeerd. Maar vanuit onze overtuiging dat duurzaamheid verder gaat dan certificering, namen ze in 1988 al het initiatief om te stoppen met plastic- en folie wegwerpverpakkingen voor onze koffies. Zij introduceerden daarom een unieke & duurzame retourverpakking; het ijzersterke koffieblik. Hiermee streven wij er naar om zo min mogelijk afval te creëeren. Niet alléén in woord, maar ook in daad dankzij ons tastbare & duurzame retourverpakking concept.

In dit pakket zitten

  • 2 blikken met 3 kilo inhoud koffiebonen =  6 kilo x € 18,32 = € 109,95
  • Statiegeld BLIK 2 x € 7,00 = € 14,00
  • 1 KRAT krat 1 x € 6,00 = € 6,00

Totaal €129,95.

Na de eerste bestelling betaal je alleen nog voor de koffie.

© 2015 - 2020 STOPMIJNAFVAL - Goed bezig! | sitemap | rss