Jaarpakket zakken afval scheiden

Vorige Artikel 6 van 16 Volgende
€ 35,95 (inclusief 21% BTW)

Hier kun je een pakket afvalzakken voor het afval scheiden kopen. Ideaal voor huishoudens of bedrijven die maximaal 1 of 2 x per jaar zakken willen bestellen en voldoende voorrraad willen hebben.

In dit pakket zitten

  • PMD zakken voor Plastic, Metalen zoals Blik en Drinkpakken. Licht doorzichtig zodat ze door elke (gemeentelijke) inzamelaar worden geaccepteerd. Maat: 60 liter dus voor de middelgrote tot grote afvalbak. 
  • GFT zakken voor Groente, Fruit & Tuinafval. Lichtgroen en biologisch afbreekbaar zodat ze mee kunnen in het recyclingproces van composteren en vergisten. Maat: 30 liter dus voor de kleine tot middelgrote afvalbak. 
  • Glaszakken. Geel en van dik en zacht materiaal zodat het glas niet breekt. Maat: 60 liter dus voor de middelgrote tot grote afvalbak. 
  • Restafvalzakken voor al het overig afval. Maat: 30 liter dus voor de kleine tot middelgrote afvalbak.

Het gescheiden inzamelen van afval gebeurt steeds meer in Nederland. En terecht, want de gescheiden materialen zijn veel beter geschikt voor hergebruik.

Medium pakket
100 x PMD zakken + 100 x GFT zakken + 25 x Glaszakken + 100 x Restafvalzakken.

XL pakket
200 x PMD zakken + 200 x GFT zakken + 25 x Glaszakken + 200 x Restafvalzakken.

XXL pakket
500 x PMD zakken + 400 x GFT zakken + 25 x Glaszakken + 500 x Restafvalzakken.

Korting en geen verzendkosten
Tip: bij het bestellen van een XL of XXL pakket is er korting en zijn er geen verzendkosten. Ideaal voor scholen, kinderdagverblijven of buren die elkaar een tikkie kunnen sturen.

© 2015 - 2018 Stopmijnafval.nl | sitemap | rss