Ons verhaal

‘STOPMIJNAFVAL wil de overgang naar een wereld met steeds minder afval versnellen. Vanaf onze oprichting in 2016 helpen we kinderdagverblijven, scholen en kantoren om zo duurzaam mogelijk met afval om te gaan. Met onze Alles-in-1 container laten wij zien dat dit ook kan op een makkelijke en mooie manier.’

Wat de afvalverwerker kan recyclen wordt gesorteerd. De schade aan het milieu door het verbranden van het overige afval en benodigde transport, compenseren we. Dit doen we door te investeren in projecten van het FairClimateFund. Jaarlijks ontvangen onze klanten een certificaat waarin de CO2-compensatie wordt bevestigd. Ook worden klanten automatisch lid van Recycling Nederland, een platform, waarin experts uit de afvalsector, diverse organisaties en gemeenten met elkaar stappen zetten om recycling verder te bevorderen. GOED BEZIG dus.

 

Samen werken aan minder vervuiling

Waar we naartoe willen, is zoveel mogelijk afval hergebruiken. Wat de afvalverwerker kan recyclen wordt gesorteerd. De schade aan het milieu door het verbranden van het overige afval en benodigde transport, compenseren we. Dit doen we door te investeren in projecten van het FairClimateFund.

Jaarlijks ontvangen onze klanten een certificaat waarin de CO2-compensatie wordt bevestigd. Klanten kunnen met dit certificaat op hun beurt aan hun klanten en medewerkers laten zien dat ze zich hard maken
voor minder afval en dat ze GOED BEZIG! zijn.

 

Ook worden klanten automatisch lid van Recycling Nederland. Recycling Nederland is een platform, waarin experts uit de afvalsector, diverse organisaties en gemeenten met elkaar stappen zetten om recycling verder te bevorderen.

 

© 2015 - 2024 STOPMIJNAFVAL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel