• Werksessie Luierrecycling gemeenten
  Werksessie Luierrecycling gemeenten

  In 2016 is de stichting Luierrecycling Nederland opgericht. Het doel van de stichting is het (stapsgewijs) bevorderen van de recycling van luiers en incontinentiemateriaal in Nederland waarbij we geloven dat het organiseren van…

  € 95,00
 • Workshop Afvalvrije School
  Workshop Afvalvrije School

  Vanaf begin 2016 helpen we scholen met het scheiden van afval, minderen van afval en om afval en materiaalleer op te nemen in de educatie, kortom afvalvrij te worden.

  Met veel succes

  Het afval scheiden zorgt voor bewustwording…

  € 95,00
 • Workshop Afvalvrije Sportlocaties
  Workshop Afvalvrije Sportlocaties

  Afvalvrij worden met de sportschool? Leer afvalscheiden voor jou vereniging.

  € 95,00
 • Workshop Afvalvrije Kinderopvang
  Workshop Afvalvrije Kinderopvang

  Veel kinderopvangorganisaties willen beginnen met het scheiden van afval, minderen van afval en afval opnemen in de bewustwording van de leidsters en communicatie naar de ouders.

  Maak gebruik van de ervaring van…

  € 95,00
 • DIY Demo 3d printen van afvalplastic
  DIY Demo 3d printen van afvalplastic

  Bij Stopmijnafval is het mogelijk om een 3d printer te huren. Wij leveren de meest gebruiksvriendelijke 3d printer van dit moment (van Ultimaker) inclusief een duidelijke instructie. Ook leveren we er filament bij (draad voor de…

  € 150,00
 • Rondleiding Clean2antartica
  Rondleiding Clean2antartica

  Kom ook kijken bij ook de schoonste expeditie ooit naar Antarctica! Want Clean2Antarctica laat zien dat afvalplastic niet waardeloos is, maar juist enorm waardevol. Het is namelijk de grondstof waaruit een deel van de Solar…

  € 15,00
 • Workshop Afvalvrije Kantoor
  Workshop Afvalvrije Kantoor

  Veel kantoren zijn begonnen of willen beginnen met het scheiden van afval, minderen van afval en om afval en op te nemen in hun bewustwording en communicatie over duurzaamheid naar hun medewerkers.

  Met veel succes

  Het afval…

  € 95,00
 • DIY Educatiepakket Afvalvrij
  DIY Educatiepakket Afvalvrij

  Gebruik het Educatiepakket van Stopmijnafval om zelf een les, workshop of training te kunnen geven in het onderwijs voor leerlingen en studenten of in het bedrijfsleven voor klanten en medewerkers.

  Het pakket bestaat uit…

  € 1,00
 • Driehoekstickers afval scheiden
  Driehoekstickers afval scheiden

  Al 5.645 huishoudens, scholen en kantoren gingen jullie voor.
  Zo, dat is opgelost! Met deze stickers voor het afval scheiden doet iedereen thuis én op werk het afval in de juiste bak. Duidelijk en gemakkelijk. Dát voelt…

  € 8,95
 • ´Even Wennen´ wijzer afval scheiden
  ´Even Wennen´ wijzer afval scheiden

  Zo, dat is opgelost! Met deze wijzer doet iedereen het afval in de juiste bak. Duidelijk en gemakkelijk. Dát voelt goed.

  Zet deze ´Even wennen´ wijzer in als je gaat starten met afval scheiden in publieke ruimten en het voor…

  € 15,95

AFVALEDUCATIE

Leer over de materialen die we dagelijks gebruiken. Elk materiaal heeft eigen unieke eigenschappen en wordt op een bijzondere manier gemaakt. Door meer te weten over materialen, realiseren we de waarde ervan in ons dagelijks leven en hoe de natuur werkt.

Hoe weinig weten we nog over materialen, grondstoffen en recycling? Gelukkig verandert dat en zijn er steeds meer mensen actief geïnteresseerd in hoe onze aarde werkt en we optimaal gebruik kunnen maken van de natuur en haar beschikbare grondstoffen.

Bij Stopmijnafval helpen we gemeenten, scholen, afvalbedrijven, kinderdagverblijven, winkels, sportverenigingen enzovoort om meer te leren over de mogelijkheden van afval en grondstoffen. Je kunt bij ons workshops, demonsraties en rondleidingen volgen en gebruik maken van onze Doe Het Zelf mogelijkheden. 

Dat voelt goed

© 2015 - 2018 Stopmijnafval.nl | sitemap | rss