• 3D printen van afvalplastic (DIY Demo)
  3D printen van afvalplastic (DIY Demo)

  Bij Stopmijnafval is het mogelijk om een 3d printer te huren. Hierdoor kun je als bedrijf of school nieuwe producten printen van afvalplastic. Als demonstratie. Wij leveren de meest gebruiksvriendelijke 3d printer van dit moment…

  € 150,00
 • Composteren van GFT en bioplastic (DIY Demo)
  Composteren van GFT en bioplastic (DIY Demo)

  Bij Stopmijnafval is het mogelijk om een composteerapparaat te huren. Hierdoor kun je als bedrijf of school ter plekke compost maken van GFT afval of composteerbare materialen met het OK compost logo. Dit levert mooie WOW momenten…

  € 150,00
 • Educatiepakket Afvalvrij (DIY Powerpoint)
  Educatiepakket Afvalvrij (DIY Powerpoint)

  Gebruik het Educatiepakket van Stopmijnafval om zelf een les, workshop of training te kunnen geven in het onderwijs voor leerlingen en studenten of in het bedrijfsleven voor klanten en medewerkers.

  Het pakket bestaat uit…

 • Werksessie Luierrecycling gemeenten
  Werksessie Luierrecycling gemeenten

  In 2016 is de stichting Luierrecycling Nederland opgericht. Het doel van de stichting is het (stapsgewijs) bevorderen van de recycling van luiers en incontinentiemateriaal in Nederland waarbij we geloven dat het organiseren van…

  € 125,00
 • Workshop Afvalvrije School
  Workshop Afvalvrije School

  Vanaf begin 2016 helpen we scholen met het scheiden van afval, minderen van afval en om afval en materiaalleer op te nemen in de educatie, kortom afvalvrij te worden.

  Met veel succes

  Het afval scheiden zorgt voor bewustwording…

  € 95,00
 • Workshop Afvalvrije Sportlocaties
  Workshop Afvalvrije Sportlocaties

  Afvalvrij worden met de sportschool? Leer afvalscheiden voor jou vereniging.

  € 95,00
 • Workshop AFVALVRIJ
  Workshop AFVALVRIJ

  Veel kinderopvangorganisaties willen beginnen met het scheiden van afval, minderen van afval en afval opnemen in de bewustwording van de leidsters en communicatie naar de ouders.

  Maak gebruik van de ervaring van…

  € 95,00
 • Rondleiding Clean2antartica
  Rondleiding Clean2antartica

  Kom ook kijken bij ook de schoonste expeditie ooit naar Antarctica! Want Clean2Antarctica laat zien dat afvalplastic niet waardeloos is, maar juist enorm waardevol. Het is namelijk de grondstof waaruit een deel van de Solar…

  € 15,00
 • Workshop Afvalvrije Kantoor
  Workshop Afvalvrije Kantoor

  Veel kantoren zijn begonnen of willen beginnen met het scheiden van afval, minderen van afval en om afval en op te nemen in hun bewustwording en communicatie over duurzaamheid naar hun medewerkers.

  Met veel succes

  Het afval…

  € 95,00
 • Driehoekstickers afval scheiden
  Driehoekstickers afval scheiden

  Al 7.244 huishoudens, scholen en kantoren gingen jullie voor. Zo, dat is opgelost! Met deze stickers voor het afval scheiden doet iedereen thuis én op werk het afval in de juiste bak. Duidelijk en gemakkelijk. Dát voelt…

  € 6,95
 • ´Even Wennen´ wijzer afval scheiden
  ´Even Wennen´ wijzer afval scheiden

  Zo, dat is opgelost! Met deze wijzer doet iedereen het afval in de juiste bak. Duidelijk en gemakkelijk. Dát voelt goed.

  Zet deze ´Even wennen´ wijzer in als je gaat starten met afval scheiden in publieke ruimten en het voor…

  € 15,95
 • HoudBaarnSchoon
  HoudBaarnSchoon

  De gemeente Baarn start is in 2018 de campagne 'Houd Baarn Schoon!' gestart waarin aandacht wordt besteed aan het opruimen van zwerfafval.

  De campagne, een idee van de gemeente en Stopmijnafval.nl, begon zaterdag 17 november op…

AFVALEDUCATIE

Leer over de materialen die we dagelijks gebruiken. Elk materiaal heeft eigen unieke eigenschappen en wordt op een bijzondere manier gemaakt. Door meer te weten over materialen, realiseren we de waarde ervan in ons dagelijks leven en hoe de natuur werkt.

Hoe weinig weten we nog over materialen, grondstoffen en recycling? Gelukkig verandert dat en zijn er steeds meer mensen actief geïnteresseerd in hoe onze aarde werkt en we optimaal gebruik kunnen maken van de natuur en haar beschikbare grondstoffen.

Bij Stopmijnafval helpen we gemeenten, scholen, afvalbedrijven, kinderdagverblijven, winkels, sportverenigingen enzovoort om meer te leren over de mogelijkheden van afval en grondstoffen. Je kunt bij ons workshops, demonsraties en rondleidingen volgen en gebruik maken van onze Doe Het Zelf mogelijkheden. 

Goed bezig!

© 2015 - 2019 STOPMIJNAFVAL - Goed bezig! | sitemap | rss