• Werksessie Luierrecycling
  Werksessie Luierrecycling

  In 2016 is de stichting Luierrecycling Nederland opgericht. Het doel van de stichting is het (stapsgewijs) bevorderen van de recycling van luiers en incontinentiemateriaal in Nederland waarbij we geloven dat het organiseren van…

  € 95,00
 • Workshop Afvalvrije school
  Workshop Afvalvrije school

  Vanaf begin 2016 helpen we scholen met het scheiden van afval, minderen van afval en om afval en materiaalleer op te nemen in de educatie, kortom afvalvrij te worden.

  Met veel succes

  Het afval scheiden zorgt voor bewustwording…

  € 95,00
 • Workshop Afvalvrije Sport
  Workshop Afvalvrije Sport

  Afvalvrij worden met de sportschool? Leer afvalscheiden voor jou vereniging.

  € 95,00
 • Workshop Kinderopvang
  Workshop Kinderopvang

  Veel kinderopvangorganisaties willen beginnen met het scheiden van afval, minderen van afval en afval opnemen in de bewustwording van de leidsters en communicatie naar de ouders.

  Maak gebruik van de ervaring van…

  € 95,00
 • DIY Demo 3d printer
  DIY Demo 3d printer

  Bij Stopmijnafval is het mogelijk om een 3d printer te huren. Wij leveren de meest gebruiksvriendelijke 3d printer van dit moment (van Ultimaker) inclusief een duidelijke instructie. Ook leveren we er filament bij (draad voor de…

  € 150,00
 • Rondleiding expeditie Clean2antartica - koop hier je ticket(s)
  Rondleiding expeditie Clean2antartica - koop hier je ticket(s)

  Kom ook kijken bij ook de schoonste expeditie ooit naar Antarctica! Want Clean2Antarctica laat zien dat afvalplastic niet waardeloos is, maar juist enorm waardevol. Het is namelijk de grondstof waaruit een deel van de Solar…

  € 15,00
 • Workshop Afvalvrij kantoor
  Workshop Afvalvrij kantoor

  Veel kantoren zijn begonnen of willen beginnen met het scheiden van afval, minderen van afval en om afval en op te nemen in hun bewustwording en communicatie over duurzaamheid naar hun medewerkers.

  Met veel succes

  Het afval…

  € 95,00
 • Recyclestickers
  Recyclestickers

  Zo, dat is opgelost! Met deze stickers doet iedereen thuis én op werk het afval in de juiste bak. Duidelijk en gemakkelijk. Dát voelt goed.

  Al 5.388 huishoudens, scholen en kantoren gingen je voor.

  Driehoekstickers

  Scheid nu…

  € 7,95
 • Educatiepakket Afvalvrij
  Educatiepakket Afvalvrij

  Gebruik het Educatiepakket van Stopmijnafval om zelf een les, workshop of training te kunnen geven in het onderwijs voor leerlingen en studenten of in het bedrijfsleven voor klanten en medewerkers.

  Het pakket bestaat uit…

  € 1,00

AFVALEDUCATIE

Leer over de materialen die we dagelijks gebruiken. Elk materiaal heeft eigen unieke eigenschappen en wordt op een bijzondere manier gemaakt. Door meer te weten over materialen, realiseren we de waarde ervan in ons dagelijks leven en hoe de natuur werkt.

 

© 2015 - 2018 Stopmijnafval.nl | sitemap | rss