• PMD zakken
  PMD zakken

  Hier kun je speciale PMD zakken kopen. De zakken zijn doorzichtig en worden door elke (gemeentelijke) inzamelaar geaccepteerd.

  PMD staat voor Plastics, Metalen en Drinkpakken.

  Het gescheiden inzamelen en verwerken van PMD neemt…

  € 1,09
 • Restafvalzakken
  Restafvalzakken

  Afvalzakken voor in de Restafvalbak. Ideaal om te gebruiken voor jouw Restafval in de keuken en om direct met zak en al in de Restafvalcontainer te gooien.

  10, 30 of 60 liter?
  Je kunt bij ons 3 maten bestellen.∙ 10 liter:…

  € 0,99
 • GFT zakken (composteerbaar)
  GFT zakken (composteerbaar)

  Houd de GFT bak of kliko schoon. Ideaal om te gebruiken voor groente en fruitafval in de keuken en om direct met zak weg te gooien want de zakken zijn biologisch afbreekbaar en dus composteerbaar.

  10, 30, 60 of 240 liter?
  Je kunt…

  € 1,19
 • Glaszakken
  Glaszakken

  Hier kun je speciale Glaszakken kopen. De zakken zijn extra zacht en dik waardoor het glas niet breekt.

  Het gescheiden inzamelen en verwerken van Glas bestaat al 40 jaar. En terecht, want bij het maken van glas doen ze zand, soda…

  € 2,29
 • Luierzakken (geparfumeerd)
  Luierzakken (geparfumeerd)

  Kinderen in de luiers? Bestel hier geparfumeerde luierzakken en voorkom nare geurtjes uit je luieremmer en luiercontainer. Naast een hygiënische oplossing steun je daarme ook het landelijke project van de stichting Luierrecycling…

  € 1,29
 • Jaarpakket zakken afval scheiden
  Jaarpakket zakken afval scheiden

  Hier kun je een pakket afvalzakken voor het afval scheiden kopen. Ideaal voor huishoudens of bedrijven die maximaal 1 of 2 x per jaar zakken willen bestellen en voldoende voorrraad willen hebben.

  In dit pakket zitten

  ∙ PMD…

  € 35,95

Afvalzakken

Afvalzakken op? Deze kun je makkelijk en snel bijbestellen bij Stopmijnafval. Wij hebben de juiste vuilniszak voor elk afval en elke situatie. Van kleine afvalzakken 10 liter tot grote vuilniszakken van 240 liter. En voor elke afvalstroom een apart type zak.

© 2015 - 2018 Stopmijnafval.nl | sitemap | rss